Sezon 2019 - przepisy z newslettera
PRZEPISY NA KAŻDĄ PORĘ ROKU

LISTA PRZEPISÓW
Babeczki z awokado z lukrem pomarańczowym
Babka marmurkowa ze szpinakiem
Drink cytrusowy gin
Eliksir wiedźmy
Eton Mess z rabarbarem
Galette z borówkami
Jeżynowy paj (pie)
Kardamonowa panna cotta z różanym syropem
Kiełbasy zapiekane w cieście
Kluski jaglano-serowe z sosem truskawkowym
Królewiec
Kruche ciasteczka cytrynowo pistacjowe
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
Lody agrestowe
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
Mus z wątróbki z konfitura wiśniową
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
Onigirazu - japońskie kanapki ryżowe z szarpanym łososiem teriyaki
Pesto ze szczawiu
Pizza z krewetkami i chorizo
Pizza z szynką i nektarynkami
Placki warzywne z botwinką
Pomidorowy chlebek do odrywania
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
Rolada z karkówki z grzybami
Rozgrzewający zimowy koktajl
Ryżanka z kurczakiem
Sałatka wielowarzywna do słoików
Sałatka z kasza gryczana i chrupiącą kaszanka
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
Smoothie z ananasem limonką i awokado
Śledzie w sosie makowym
Tatar ze śledzia
Wytrawne paluchy wiedźmy
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
Złoty ryż z indykiem i warzywami
Zupa czosnkowa
Zupa z kalarepy
Zupa z rzodkiewkami i jajkami w koszulkach